Кътчета от рая

· ПОМИСЛЕТЕ СИ ЗА НАЙ-ПРЕКРАСНОТО МЯСТО НА ЗЕМЯТА, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ. МЯСТО, КЪДЕТО ДА ЗАБРАВИТЕ ВСИЧКО И ДА БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ... ТОВА МЯСТО СЪЩЕСТВУВА! ДОБРЕ ДОШЛИ В РАЯ! ·

?>

KIVOTOS CLUB HOTEL (ГЪРЦИЯ)

Този уникален хотел с модерна архитектура е построен с реверанс към средата и традициите на Mиконос. Разположен е в прекрасния залив на Орнос, на 10 минути от островната столица. Всяка една от 40-те стаи и апартаменти е индивидуално обзаведена от различни дизайнери и известни творци. Разполага с пет басейна и частен плаж, където могат да се упражняват водни спортове, има фитнес, салон за красота, игрище за скуош, а за ленивите – два ресторанта със средиземноморска кухня: “La Meduse” и “Le Pirate”. Благодарение на спокойните пейзажи, фантастични градини и дискретното грижливо обслужване гостите се чувстват като у дома си, оставяйки се да бъдат глезени.

LA FERME THERMALE D’EUGÉNIE (ФРАНЦИЯ)

Разположен в провинциална, чиста и естествена среда, този рай предлага уникално изживяване, посветено на здравето и красотата, възстановявайки напълно ритуал, възникнал заедно с гръколатинските култури и запазен до наши дни. Топли бани за релаксация, украсени с цветя и растения. Лечебни, освежаващи, разкрасяващи и зареждащи процедури, горещи душове с ароматни ухания, сауна, бани в индивидуални
термобасейни, хидромасажи… и безкраен релакс.

SABI SABI PRIVATE GAME RESERVE (ЮЖНА АФРИКА)

Този прекрасен хотел е разположен в напълно естествен южноафрикански резерват и макар да се намира по
средата на саваната, гостите могат да се възползват от изтънчени капризи като спа и ароматерапия или пък да се отпуснат в края на деня в топло джакузи, наслаждавайки се на внушителния пейзаж.

THE WOLWEDANS COLLECTION (НАМИБИЯ)

Перфектен за неуморими пътници и хора със свободен дух. Стаите на този хотел са на практика платформи върху девствената земя с леко прикритие, отворено за ветровете и от четирите посоки.

HUVAFEN FUSHI (МАЛДИВИТЕ)

Разположен на коралов остров северно от Male, гледката към Huvafen Fushi те оставя без дъх. Фиксиран насред езеро, върху платформа колкото земна, толкова и подводна, той е доста зрелищен. Има 44 бунгала, всяко със свой собствен оазис. Услугите на балнеоложкия комплекс предлагат първите процедури под вода в света.

CHIVA-SOM (ТАЙЛАНД)

В Chiva-Som, което на тайландски означава „раят на живота”, са пионери в комбинацията на азиатски терапии с грижа за красотата и западния модел за благополучие, убедени, че връзката тяло – мислене е рецептата за щастие и абсолютен релакс.

ЗАМЪКА MIRAMBEAU (ФРАНЦИЯ)

Разположен в югоизточна Франция, между градовете Cognac и Burdeos, замъкът Mirambeau се разпростира на 8 хектара. Просторните апартаменти са обзаведени с изтънчени старинни мебели и красиви легла с балдахин.

LE MOULIN DE L’ABBAYE (ФРАНЦИЯ)

Великолепен хотел от 12 в., разположен в едно от най-роматичните места във Франция, Brantome, ненапразно познат като Венеция на Perigord”. Le Moulin de L’Abbaye изпъква с романтизма на своята мелница и благородството на мястото, поезията на равнината, елегантността на изтънченото обзавеждане и магията на една безспорна красота. Да се разхождаш около Brantome сред уникална атмосфера, древна църква и красиви къщи е истинско изживяване за сетивата.

ТЕРМАЛНИТЕ ИЗВОРИ НА SATURNIA (ИТАЛИЯ)

Полезните свойства на термалната вода Saturnia са доста известни навсякъде по света. Оттам извират 800 литра в секунда (176 галона) при постоянна температура от 37° C, което позволява да се открие удоволствието
от усещането за здраве и щастие.

КРУИЗ ATLANTICA (НОРВЕГИЯ)

Да наблюдаваш норвежките брегове и фиорди е впечатляващо, особено ако успееш да ги обхванеш от перспективата на този гостоприемен плаващ хотел, където безпогрешното обслужване успява да задоволи всички желания и капризи на гостите. Видът на Круиз Atlantica в момента на неговата обиколка през норвежките фиорди е особено зрелищен.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS