Хисарски уикенд в „Чинар”

?>

Хисаря е сред благословените кътчета в България. Едно от онези китни български градчета, разположени в причудливо разгънатите подножия на средновисоките ни планини, в които можеш да се отпуснеш от стреса и забързаността на големия град. Място, на което всеки може да се убеди в целебната сила на хисарската минерална вода, за която се носят легенди: как може да направи кожата по-фина и мека, да помогне на човек да реши някои от здравословните си проблеми, да облекчи нервното напрежение с релаксиращата си благост.

СПА хотел Чинар – Хисаря

Още първият поглед върху раздвижената фасада на SPA хотел „Чинар”, разположен в самото сърце на града, впечатлява.

Хотелът посреща своите гости с уютната и стилна атмосфера на 14 луксозни стаи за двама, 4 кокетни апартамента с две отделни стаи и 3 VIP апартамента с по две стаи и бани към всяка от тях. Навсякъде в хотела тече минерална вода, която осигурява небивалия комфорт всеки да се отдаде на релаксираща вана в стаята си.

SPА & УЕЛНЕС ЦЕНТЪРА

Можете да посветите голяма част от времето си на SPА & УЕЛНЕС ЦЕНТЪРА, който предлага разнообразие от релаксиращи и тонизиращи терапии и процедури. Екипът от професионалисти-рехабилитатори ще ви поглези и с лечебни масажи. Сауната, парната баня и огромното джакузи с минерална вода са нещо естествено и очаквано за хотел от подобен ранг, но изненадата и удоволствието от шоковото ведро, предлагано тук, е нещо, което непременно трябва да се изпита

Добре е да надзърнете и във фитнеса, оборудван с последно поколение уреди от най-старата световна фирма във фитнес оборудването Kettler. Вероятно това ще ви накара да се задържите по-дълго там.

ГУРМЕ

Гостите могат да се  насладят на прекрасната кухня с виртуозни местни специалитети и елитни напитки в предразполагащия салон на ресторанта с деликатна топлина на камина. А към края на вечерта да се усамотят на изискано питие в приглушената светлина на лоби бара.

И тъй като дори когато почива, съвременният човек отбелязва всичко от полза за неговия бизнес, не пропускайте факта, че хотелът разполага с оборудвана конферентна зала, която може да побере между 40 и 60 души, подходяща за тийм билдинги и семинари, с телефон, неограничен достъп до интернет и перфектно обучен екип, готов да помогне в изпипването на всички детайли при организирането на предстоящо мероприятие.

Ако на тръгване разгледате и останките от най-голямата римска баня, датирана от 4 в. сл. Хр., надникнете в Музея на бъбречните камъни в Специализираната болница за рехабилитация и посетите минералните извори и прочутата Колонада, една от емблемите на града, това ще е един наистина пълноценен и незабравим уикенд в Хисаря.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS